Hobrand Algebra Hobrand Algebra

Fluke thermometers

Infrarood thermometers van Fluke

De Fluke infrarood thermometer zijn het perfecte instrument voor het meten van hoge temperaturen op afstand zoals elektrische installaties, woningbrand en meer. Met een eenvoudige 3-knops on-screen menu-interface maken de Fluke 568 en Fluke 566 digitale laserthermometers zelfs complexe metingen gemakkelijk. Met slechts enkele drukken op de knoppen kunt u snel door geavanceerde functies navigeren om de uitstoot in te stellen, het loggen van gegevens te starten of alarmen in- en uit te schakelen. De Fluke 570-serie non-contactthermometers zijn de ideale, professionele, diagnostische instrumenten voor onderhoudsprofessionals die op elke afstand over uiterst nauwkeurige temperatuurmetingen moeten kunnen beschikken. De Fluke 570-serie, zoals de Fluke 572 infraroodthermometer meet oppervlaktetemperaturen voor het snel opsporen van smeerproblemen, overbelasting, kortsluiting en scheef geplaatste en oververhitte apparatuur. Hierdoor worden de werk- en controletijd korter en de prestaties beter.

Fluke gebruikersvriendelijk ontwerp

Fluke thermometers staan bekend om hun draagbaarheid, stevigheid, veiligheid, gebruikersvriendelijkheid, nauwkeurigheid en strenge kwaliteitsstandaarden. De Fluke thermometers zijn goed bestand tegen ruwe behandeling in industriële, elektrische en mechanische omgevingen. Deze instrumenten kunnen meer dan andere infraroodthermometers (of pyrometers), waardoor u in meer toepassingen efficiënter kunt werken.

Waarom infraroodthermometers?

De temperatuur is vaak een eerste indicatie van een potentieel probleem in een elektrotechnische of mechanische omgeving, zoals bijvoorbeeld een elektrische verdeler, een verwarmings-, ventilatie- of een aircosysteem. Met een contactloze infraroodthermometer kunt u direct de temperatuur op moeilijk te bereiken plekken of gevaarlijke omgevingen meten waardoor abnormale temperaturen vroegtijdig kunnen worden verholpen.

Productcatalogus

Meer
   
per pagina
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren
 • Fluke Infrarood thermometer 62

  Fluke Infrarood thermometer 62

  • Levertijd: 1 week
  € 155,00 (excl. BTW) incl. BTW € 187,55
  Bekijk
 • Fluke Infrarood thermometer 566

  Fluke Infrarood thermometer 566

  • Levertijd: 1 week
  € 559,00 (excl. BTW) incl. BTW € 676,39
  Bekijk
 • Fluke Infrarood thermometer 568

  Fluke Infrarood thermometer 568

  • Levertijd: 1 week
  € 725,00 (excl. BTW) incl. BTW € 877,25
  Bekijk
 • Fluke Infrarood thermometer 572

  Fluke Infrarood thermometer 572

  • Levertijd: 1 week
  € 1.200,00 (excl. BTW) incl. BTW € 1.452,00
  Bekijk
   
per pagina
4 artikel(en)
Van hoog naar laag sorteren