Hobrand Hobrand

U bevind zich in:Overige oefenmaterialen

Productcatalogus

Meer

FS Compressor Neptune

FS Compressor Neptune

Meer afbeeldingen

 • FS Compressor Neptune

Artikelnummer: 14201025

 • Levertijd: 1 week
Deze compressor is zeer geschikt voor gebruik in combinatie met het Neptune vulsysteem. Hiermee kunt u uw oefenblussers tot maximaal 15 bar vullen.

De compressor heeft een compact formaat en wordt geleverd in een handige stapelbare kunststof box van 60x40x44 cm.

Specificaties:
- Maximale werkdruk 15 bar
- Stille werking door 4-polige motor en laag toerental van 1400 t/min
- Compact formaat
- Gewicht 23 kg
- Inclusief kunststof box van 60x40x44 cm

 • Grootste leverancier brandweermaterialen
 • Vestiging in Nederland en België
 • Voor advies invisible text 0344-663 344 of stuur een invisible text
Deel dit product:

GERELATEERDE PRODUCTEN

 • BF Hybrid
  BF Hybrid

  Met de BF Hybrid kunt u verschillende branden simuleren om de basistechniek van het blussen te oefenen. Uniek aan de BF Hybrid is dat deze blustrainer met en zonder water te gebruiken is. Het vlambeeld met water is breed en dynamisch, maar ook zonder water kunt een compleet vlambeeld creëren dankzij de unieke geperforeerde RVS bodemplaat. Cursisten kunnen blussen met CO2, schuim of water. De vlammen stoppen wanneer de instructeur de gastoevoer stopt met het handvat aan de gasslang. Achtergebleven schuim kunt u eenvoudig weg laten lopen door de gaten in de zijkant van de blustrainer. De BF Hybrid is geschikt voor verschillende soorten gas, zoals propaan, lpg of butaan, zo lang het maar gasvormig naar de blustrainer gaat. De constructie bestaat uit sterke aluminium zijwanden en de behuizing bestaat volledig uit traanplaat. Ondanks deze sterke materialen weegt hij slechts 13 kilo. De BF Hybrid is door één persoon klaar te zetten en binnen enkele minuten operationeel. U sluit de gasslang aan , knijpt het handvat in en ontsteekt de blustrainer met behulp van de speciale brander (exclusief). Zolang de instructeur het handvat inknijpt blijft het vuur branden. Specificaties: - Blustrainer voor simulatie van verschillende branden - Functioneert zowel met als zonder water - Binnen enkele minuten operationeel - Unieke geperforeerde RVS bodemplaat - Blussen met CO2, schuim of water - Sterke aluminium zijkanten - Volledig traanplaat behuizing - Weegt slechts 13 kg - Handmatige ontsteking - Afmetingen:80 x 60 x 15 cm

  Bekijk
 • BF Windscreen
  BF Windscreen

  Het BF Windscreen is speciaal ontwikkeld voor de BF Hybrid. Bij slechte weersomstandigheden met harde wind kan het vlambeeld verwaaien. De opstaande randen beschermen de blustrainer aan twee zijden tegen de wind. Hierdoor blijft het vlambeeld mooi groot.

  Bekijk
 • FS Neptune Refillersystem
  FS Neptune Refillersystem

  Met de FireSales Neptune kunt u eenvoudig zelf uw oefenblussers vullen. Bevestig een compressor (niet bijgeleverd) aan de aansluiting voor lucht en sluit de slang van de watertoevoer aan. Nu nog het schuimreservoir aansluiten en het vullen kan beginnen. Er kunnen 1 tot 3 lege oefenblussers tegelijkertijd worden aangesloten. Vervolgens kan het schuim van 0 tot 100% naar wens gedoseerd worden. De Neptune wordt geleverd inclusief 5 L oefenschuim en is ingebouwd in een handige stapelbare kunststof kist. Specificaties: - Vul zelf uw oefenblussers - Maximaal 3 tegelijkertijd vullen - Ideaal voor vullen met water of water en schuim - Mechanisch vulsysteem, zonder elektronica. - Geschikt voor alle FireSales oefenblussers - Inclusief 5 L FireSales oefenschuim - Aansluiten op de waterleiding en een compressor (exclusief)

  Bekijk