Hobrand Hobrand

Scheepvaart

Hobrand is de totaalleverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen en gevestigd in de haven van Rotterdam.

Onze afdeling Scheepvaart houdt zich bezig met het creëren van een veiligere werkomgeving voor de Maritiem & Offshore Industrie door het leveren van brand, redding en veiligheidsproducten, zoals: Gasdetectie, Ademhalingsbescherming, Brandbestrijding, ATEX goedgekeurde apparaten, beschermende kleding, gas vrijmakende Ventilatoren en Algemene Persoonlijke beschermingsmiddelen.

Service, onderhoud en verhuur

Wij bieden een totaalconcept van service & Onderhoud aan voor uw veiligheidsproducten. Onze koeriersdienst in Rotterdam garandeert dezelfde dag kosteloos ophaal- en bezorg beleid. Ook voor verhuur van veiligheidsmaterialen kunt u bij ons terecht.  
Voor meer informatie of vragen, neem dan contact op met ons verkoopteam Scheepvaart.& Industrie

{"timeout":"6500","speed_in":"1500","speed_out":"1500"}

Ga direct naar


Service, Onderhoud en Verhuur 

Hobrand B.V. is al sinds 1983 actief als leverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, scheepvaart, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Tevens zijn we fabrikant van een reeks eigen merk producten (o.a. Covex en Holugt). In onze veiligheidsmaterialen webshop kunt u de producten direct bestellen. 

Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor uw installatie, service & onderhoud en de verhuur van veiligheidsmaterialen. Wij zijn gevestigd in Tiel (Brandweer), in de haven van Rotterdam (Scheepvaart en Industrie) en in Lier, België. 

Bekijk alle merken die wij verkopen ›