Hobrand Algebra Hobrand Algebra

Industrie

Hobrand Algebra heeft zijn kennis en ervaring samengebracht in één industriële afdeling, van waaruit onze accountmanagers zich bezighouden met het adviseren en leveren van brandweermaterialen, reddingsmaterialen, veiligheidsmaterialen voor de industriële brand- en incidentbestrijding. Naast het leveren van brandweer,- reddings,- en veiligheidsmaterialen verzorgen wij ook service & onderhoud en verhuur.

Onze industriële productenassortiment voor brandbestrijding bestaat o.a. uit watervoerende armaturen zoals TFT straalpijpen, bedienbare blusmonitoren, schuimarmaturenademluchttoestellen, gasdetectie, uitrukkleding en storz koppelingen. We voeren een ruim assortiment van hoogwaardige en kwalitatieve industriele brandweermateriaal, reddinsgmateriaal en veiligheidsmaterialen. 

Voor meer informatie of een passend advies kunt u contact opnemen met onze Unit Manager Industrie & Offshore.

{"timeout":"6500","speed_in":"1500","speed_out":"1500"}

Ga direct naar


Service, Onderhoud en Verhuur 

Hobrand Algebra is al sinds 1983 actief als leverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, scheepvaart, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Tevens zijn we fabrikant van een reeks eigen merk producten (o.a. Covex en Holugt). In onze veiligheidsmaterialen webshop kunt u de producten direct bestellen. 

Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor uw installatie, service & onderhoud en de verhuur van veiligheidsmaterialen. Wij zijn gevestigd in Tiel (Brandweer), in de haven van Rotterdam (Scheepvaart en Industrie) en in Lier, België. 

Bekijk alle merken die wij verkopen ›