Hobrand Algebra Hobrand Algebra

Hobrand Algebra - De totaalleverancier in brandweermaterialen

{"timeout":"6500","speed_in":"1500","speed_out":"1500"}

Ga direct naar

Hobrand Algebra BV is al ruim 30 jaar actief als leverancier van hoogwaardige en kwalitatieve brandweermaterialen, reddingsmaterialen en veiligheidsmaterialen voor de brandweer, scheepvaart, industrie, offshore, Ministerie van Defensie, BHV en particulieren. Tevens zijn we fabrikant van een reeks eigen merk producten (o.a. Covex en Holugt). Een greep uit ons productassortiment: BrandweerslangenGasdetectieapparatuurGasdetectiebuisjesBrandweerkledingStraalpijpen
Adembescherming
Ademluchtcompressoren, Overdukventilatoren, Brandweer-oefenmaterialen, Reddingszagen, Reddingsvesten, Brancards, ValbeveiligingBrandweer-verlichting, Stabilisatiesystemen en Schuimvormend middel
In onze webshop treft u meer dan 1500 brandweer producten en onderdelen aan. 
Naast het leveren kunt u bij ons ook terecht voor uw installatie, onderhoud en de verhuur van veiligheidsmaterialen. Wij zijn gevestigd in Tiel (Brandweer), in de haven van Rotterdam (Scheepvaart en Industrie) en in Lier, België.

Service, Onderhoud & Keuren

Naast het leveren van veiligheidsmaterialen verzorgen wij ook service & onderhoud aan compressoren en veiligheidsmaterialen. Onze vestiging in de haven van Rotterdam verzorgt de keuringen van draagbare en stationaire gasdetectie, reddingsvesten, ademluchtmaskers, ademluchttoestellen, ademluchtcilinders en valbeveiliging. 

Verhuur veiligheidsmaterialen

Verhuur kan een goede oplossing zijn voor uw project. Wij verhuren o.a. gasdetectie, ademluchtmaskers, adembescherming, cilinders, compressoren, valbeveiliging, brandslangen, waterkanonnen, straalpijpen en verdeelstukken.

Bekijk alle merken die wij verkopen ›